Reanimatie.nl
De informatie op deze website is mogelijk niet actueel meer. Het domein is te koop. Serieuze gegadigden kunnen contact opnemen met peter@reanimatie.nl.

Opleiding

Reanimeren is te leren. Blijf niet langer een hulpeloos toeschouwer, maar zorg dat u zelf de vaardigheid van het reanimeren leert en onderhoudt. Het doel van een cursus reanimatie is dat u in staat bent om bij iemand die een hartstilstand krijgt, de bloedsomloop zo snel mogelijk weer te herstellen, opdat alle functies van het lichaam behouden blijven. Het is niet te voorkomen dat iemand een hartstilstand krijgt maar de blijvende gevolgen ervan zijn wel te beperken als zo snel mogelijk gestart wordt met reanimeren. Reanimatie.nl verzorgt de cursus Reanimatie (Basic Life Support BLS of Cardio Pulmorale Resuscitatie CPR).

De overlevingskansen kunnen aanzienlijk verhoogd worden door gebruik te maken van een Automatische Externe Defibrilator. Het gebruik hiervan is voorbehouden aan professionals en mensen die hiervoor special opgeleid zijn. Reanimatie.nl verzorgt de cursus Automatische Externe Defibrilatie (AED).

Voor mensen die veel met baby's werken zoals verloskundigen, verzorgenden of ouders, wordt Baby-reanimatie aangeboden. Dit is een specialty die alleen in combinatie met een reanimatie opleiding of een herhalingscursus te volgen is.

 

©2009 Reanimatie.nl  |  Disclaimer