Reanimatie.nl
De informatie op deze website is mogelijk niet actueel meer. Het domein is te koop. Serieuze gegadigden kunnen contact opnemen met peter@reanimatie.nl.

Baby-reanimatie


Cursus Baby-reanimatie is niet een zelfstandige cursus maar is een specialty die uitsluitend in combinatie met een Reanimatie opleiding of een Herhalingscursus wordt gegeven.

In de specialty Baby-reanimatie leert u het toepassen van reanimatie technieken voor baby's. Er is een wezenlijk verschil tussen de techniek voor Baby-reanimatie en de reanimatietechniek voor volwassenen.
Doelgroep Ouders en verzorgenden van baby's en mensen die middels hun beroep met baby's te maken hebben.
Cursusduur De specialty Baby-reanimatie duurt ongeveer 1 uur. Hierbij is ruimschoots de gelegenheid voor de beantwoording van specifieke vragen.
Lesmaterialen Er wordt onder meer gewerkt met het cursusboek 'Lesboek basale reanimatie en Automatische Externe Defibrilatie' (ISBN: 9006920932) aangevuld met waardevolle kennis en ervaring van onze instructeurs. Een speciale Baby-oefenpop is aanwezig om de vaardigheid van deelnemer te trainen. Cursusmateriaal wordt verstrekt door Reanimatie.nl.
Instructeurs Instructeurs die door Reanimatie.nl worden ingezet zijn professionals die werkzaam zijn bij een ambulancedienst. Allen zijn didactisch geschoold en zijn ingeschreven als BLS / PALS instructeur bij de Nederlandse Reanimatie Raad.
©2009 Reanimatie.nl  |  Disclaimer