AED Kast leasen

Wenst u of uw bedrijf een AED kast te leasen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben enkel de meest betrouwbare en hoogst kwalitatieve apparaten op voorraad.

Waarom een AED buitenkast ?

Een AED plaatsen op een centrale plek, helpt om de AED beschikbaar te maken voor diverse hulpverleners. De buitenkast beschermt de AED tegen invloeden van buitenaf en is in staat de omgeving in de kast te koelen of te verwarmen. Dit is belangrijk voor de levensduur van de AED en de elektroden en accu. Daarnaast beschermt de kast de AED tegen vrieskou, tot min vijftien graden Celsius. Dit gebeurt middels een warmte-element. Een ventilatie systeem is ook aanwezig in de kast, om de AED in goede conditie te houden. Ten slotte is de AED kast in staat de AED te beschermen tegen dieven.

HartslagNU

De buitenkast wordt geregistreerd binnen HartslagNu. Waardoor bij een reanimatie melding de AED kast automatisch word ontgrendeld. Zodat de hulpverleners niet een pincode hoeven in te voeren en kostbare seconden worden gewonnen. De kast kan altijd worden geopend doormiddel van een pincode.

Reanimatie Melding

Wanneer een reanimatie is geweest, moet de AED altijd terug worden geplaatst. 1 van onze monteurs zal z.s.m. (binnen 24 uur) naar de AED kast rijden om de AED weer gereed te maken.

Controle

Doormiddel van een AED buitenkast word via volgende manier gecontroleerd:

  • Aanwezigheid van AED
  • Status update AED
  • Omgeving condities

Prijs

Prijs is €29,99 per maand.

Contact formulier – AED kast leasen